Підбираємо кличку малюкові той-тер`єра
Той-тер`єр - порода мініатюрних собак, стрімко набирають популярність. Ви теж піддалися спокусі і придбали забавного малюка? Тоді йому терміново потрібно ім`я і ми вам в цьому допоможемо!
Як назвати собачку?
Той-тер`єр - справжній малюк серед всієї собачої братії. Тому, звичайно, ім`я йому так і тягне дати миле, добре і жартівливе. Хоча, можливо, переборщувати з овечих не завжди доречно. Адже надмірна турбота і опіка, якою часто оточують мініатюрних песиків, укупі з надто кумедним ім`ям може перетворити вашого вихованця в балувати і примхливе істота. Але ж самі по собі Той-тер`єри активні, товариські і готові слідувати за своїм господарем всюди!
Крім того, Той-тер`єри діляться на російську та англійську види. Тому ім`я можна вибирати, орієнтуючись на національну ознаку. Гоша, Миша, Едик, Терентій, Єлисей проти Майкла, Вільям, Томмі, Алекса або Генрі. І ті й інші варіації непогано звучать і підходять малюкам.
Багато власників мініатюрних собак дуже хочуть підкреслити унікальність свого песика. Каталоги кличок, імена кумирів і зірок їм не підходять. Вони «створюють» кличку самостійно, використовуючи великі літери імен членів сім`ї або просто вигадуючи красиво звучить незвичайне ім`я. Таким шляхом можете піти і ви!
Крім того, якщо ваш малюк породистий і ви плануєте брати участь у виставках або розводити тойчики, то ім`я вашому хлопчику чи дівчинці потрібно яскраве, гучне, що запам`ятовується. Відомі Той-тер`єри з такими точно вже запам`ятовуються іменами, як Істинний Аристократ і Джерело Інтелекту!
за окрасу
Стандартом передбачені такі забарвлення Той-тер`єрів: коричневий, сіро-блакитний, рудий з коричневої або чорної мочкою носа. Є деякі інші забарвлення, наприклад, чорний. Якщо у вас саме чорна собака, хлопчика можна назвати Блек, Блекі, Зорро, Чортеня. Дівчинку можна назвати Пантера або Багіра.
Сіро-блакитного малюка можна назвати Алмаз, Близзард, Зефір, Сталевий, Сільвер, Смокі. Для собаки рудого окрасу радять такі клички: Джинджер, Пеппер, Фаєр, Янтар, Мідас. До коричневої шубці підходять такі імена: Марс, Портер, Шоколад, Брауні, Снікерс. Одна заводчика назвала свого тойчики світло-коричневого забарвлення Міцним горішком, за схожість кольору його вовни з кольором горіхової шкаралупи.
По розміру
Практично всі Той-тер`єри справжні малюки. Тому, звичайно ж, їх імена націлені найчастіше на те, щоб цю мініатюрність підкреслити.
Кроха, Мінік, Малюк, Мікроб, Мікрон, Смайлик - непогані імена для хлопчиків Той-тер`єрів. Маленьку дівчинку можна назвати Малятко, Ласка, Крихітка, Лялька, Мишка, Кнопка. З таким ім`ям відразу і представляється хтось дуже маленький і зворушливий.
Деякі господарі йдуть від зворотного і називають тойчики «великими» іменами - Звір, Тайсон, Вовкодав, Громила, Бурмило. А далі радимо подивитися цікаве відео про Той-тер`єр Іпкінсе, можливо, вам сподобається саме це ім`я!
Популярні
Серед Той-тер`єрів можна зустріти рекордна кількість Лялею, Мусь і Бусь.
Маленька собака і клопоче над нею гламурна дама вже стала притчею во язицех. Також часто зустрічаються хлопчики тойчики з красивими і важливими іменами - Герцог, Принц, Антоніо, Вівальді, Маркіз, Віконт. Поводяться такі малюки, як правило, дуже важливо.
Забавні
Можна сказати, що практично всі імена для Той-тер`єрів забавні, як і самі ці песики. Дуже мило буде виглядати хлопчик Тієї зі світло-коричневої шубкою і ім`ям Абрикосовий Джем. А носій темної шубки може іменуватися Баклажан. Також забавно звучать клички Бембік, Бонапарт, Клондайк, Кекс, Кілобайтів, Малець. А собаку дівчинку можна назвати так: Красуня, Потешка, Інфініті, Земфіра.
список імен
Клички для Той-тер`єрів на будь-який смак ви знайдете в таблиці далі.
Літера | Кличка хлопчика | Кличка дівчинки |
А | Александрін, Антоніо, Апполон | Аріель, Аманда, Ассоль, Айрін, Амелі |
Б | Берт, Боббі, Брендон | Барбі, Барбара |
В | Вітька, Віллі | Вівіан, Ванесса, Венера |
Г | Гаврош, Гарольд, Гілмер | Гуффі, Гейша, Герда |
Д | Джиммі, Дункан, Дастін | Джессі, Діксі |
Е, Е | Євлампій | Єва |
Ж | Жора, Жан-поль | Жаклін, Жасмин |
З | Зито | Злата, Зара |
І, Й | Іглесіас, Імператор | Ілатті, Йоко |
До | Карлос, Кельвін, Кен | Кайлі, Кіра, Кассандра |
Л | Ллойд, Лукас, Леонардо | Лаура, Лінда, Леді |
М | Моріс, Маркіз | Моллі, Марта, Мадонна |
Н | Норманн, Найджел | Ніколь, Норма, Неллі |
Про | Остін, Орландо, Оскар | Омега, Офелія |
П | Петруша, Пайк, Поль | Періс, Пушинка |
Р | Реймонд, Ромео, Ріо | Роузі, Рошель, Роксолана |
З | Стюарт, Стіві, Снупі | Сільва, Скарлет, Сенді, Саманта |
Т | Тім, Тейлор, Терик | Тріксі, Тутсі |
У | Вільям, Умберто | Уїтні |
Ф | Філіп, Фред | Фелікін, Франческа |
Х | Харлей, Хуан | Хейді, Ханна |
Ц | цар | Цірілла |
Ч | Чарльз, Честер | Черрі |
Ш, Щ | Шерлок | Шаніс, Шайєнн, Шері |
Е | Ештон, Елвіс, Елтон | Евелін, Естелла |
Ю | Юкон | Юма, Юла |
Я | Ярдлі | Ява, Янетта |
Відео «Порода Той-тер`єр»
Дізнатися більше про мініатюрної породи можна на відео далі, попутно придумуючи кличку своєму вихованцеві!